повернутися Ї: дискусія

Андрій Радич

Кого «Він» хоче «напугать»?

Вони судять Юлю, щоб залякати народ і опозицію. А Табачник мабуть думає що таким чином заб’є ще один цвях у голову ненависним йому «западенням» чи «свідомітам», як кажуть його тролі.

Але іронія долі. Юля – це крові від крові і плоть від плоті їхньої системи. Юля – це вони ж самі, тільки із русявою косою.

Юля ніколи не була ні «нашою», ні опозицією системі.

«Вона» як і «Він» (та йому подібні із першої десятки «Форбса») так само завжди була «при грошах», «при схемах», «при офшорах», «при замовленнях», «при розкраданнях», «при ухилянні», «при організації у фінансуванні…».

«Вона» так само йшла до влади, як і «Він»&K.  «Вона» так само жадала тієї влади і йшла до неї незважаючи на всякі «соплі» майдану та «свідомітів» як і «Він», незважаючи на «воплі» регіонів та засипаних у копанках шахтарів.

Так кого ж «Він» хоче налякати???

Може громадян України? Але тих  60 чи 70% українських громадян, які категорично не  хотіли «Його», до Тимошенко мають приблизно таке ж відношення, як і до Клюєва чи «восходящей звезди украинского бизнеса» самого Олександра Януковича.

Може вони хочуть залякати «свідомітів»? Але Юля Тимошенко такий самий «свідоміт» як, скажімо,  Тігіпко чи Богословська.

Вони хочуть залякати «западенців», але ж кров від крові, плоть від плоті дніпропетровських спальних районів Тимошенко такий самий «западенець», як і Табачник.

Так все-таки, кого «Він» хоче «напугать»?

Нещодавно регіонал Володимир Олійник в ефірі телеканалу ICTV сказав, що судові засідання над Тимошенко мають транслюватися у прямому ефірі. У такому випадку нехай «Він» зобов’яже усю свою пацанву переглянути цей «серіал правосудія» під назвою «пацанячі розборки» від «корки до корки». Тому що рано чи пізно дійові особи у тому серіалі мусять помінятися, тому що у грі без правил – правил  нема. Невже «Він» думає, що «Вона» «тлєнна», а «Він» - вічний???

На превеликий жаль, Тимошенко сама, у своїй віртуозній грі із Ющенком, розтринькала свій шанс. Чисто по-християнськи мені її шкода. По-людськи, я буду домагатися, щоб до неї були застосовані усі належні положення «Загальної декларації» та права поки що ще чинного законодавства. Але як громадянин

У збірці  «Замість сонетів і октав» Павло Тичина писав: «Велика ідея потребує жертв. Але хіба ж то є жертва, коли звір звіра їсть».

І все-таки, кого ж вони намагаються «напугать»?

 

Коментар з Facebook

 





 

Яндекс.Метрика