на головну сторінку незалежний культурологiчний часопис «Ї»
 

Громадська організація Журнал "Ї" (м. Львів)

провела

21 червня 2016 р. у м. Рівне  тренінг-семінар:

«Убезпечення і захист журналістів від переслідувань»

Громадська організація Журнал "Ї" (Львів) проводить серію промоційних семінарів-тренінгів, семінарів-дискусій

Проект полягає у навчанні журналістів, блогерів, політологів та громадських активістів з 6 регіонів України виявленню корупційнонебезпечних сфер та проведенню журналістських розслідувань, блогерських та громадських кампаній з метою протидії корупції та захисту журналістів від репресій з огляду на їх діяльність, презентація якого триває в багатьох містах України, зокрема, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Луцьку, Рівному, Ужгороді.

Семінари проходитимуть у три етапи:

«Навчання виявленню та протидії корупції»

«Навчання техніки журналістських антикорупційних розслідувань»

«Убезпечення і захист журналістів від переслідувань»

 

 «Ще не всі розуміють, що Україна є в стані Революції, а, отже, війни. І одним з головних ворогів держави є повсюдна корупція яка робить державу дисфункційною – зазначає політолог Тарас Возняк.

Процес трансформації України невиправдано затягнувся – він триває вже чверть століття. Олігархічні монополії нищать можливості широкої конкуренції. І головним їх інструментом є саме корупція, яка зв’язує всіх по руках і ногах. Майже нічого не робиться для розбудови основи суспільства — середнього класу. Політична верхівка не має нових ідей, що роботи із закостенілою політичною системою.

Саме тому ми пропонуємо внести свій вклад у побудову нової країни – розпочати свою персональну війну з корупцією.