на головну сторінку незалежний культурологічний часопис <Ї>

   www.ji-magazine.lviv.ua
 

Сергій Клімовський

Світової війни не буде,
буде світова революція

Після збитої «сушки» секта «свідків Пу» почала марити про бомбардування Києва і третю світову, яку вони, звичайно, виграють, не виходячи з кімнати. Мушу їх засмутити.

По-перше, «свідків» можуть перебити ще до того, бо бомби у РФ не настільки розумні, щоб відрізняти «свідків Пу» від решти. Доведено експериментами в Маріуполі. По-друге, «свідки Пу» зовсім заскрєпились і втратили орієнтацію в часі і просторі. Тому забули дві базові речі.

Перша, 30 листопада конференція по глобальному потеплінню в Парижі, а потім Новий рік, Різдво, Старий Новий рік. Хто ж світову війну під Новий рік починає? Друга, ще Бакунін сказав: «російський мужик по натурі анархіст». Практика уточнила – анархо-пофігіст, а тому під Новий рік далі сусідньої вулиці воювати ніхто не піде. Любителів екзотики – зустріти Новий рік в бліндажі в Сирії, Туреччині чи в Україні – одиниці. Так що, до середини січня третя світова точно скасовується. «Свідки Пу» можуть грати в неї на комп’ютерах з Турчиновим, який пообіцяв збивати військові літаки РФ, як тільки вони перетнуть кордон. Гра «Збий російський бомбардувальник» може з’явитися і в продажі.

На відміну від «свідків Пу», сам Кремль до війни не готовий і не дуже знає, що тепер робити. Для вигляду приндиться, але як Кіса Вороб’янінов, відчуває: битимуть і то боляче.

Тому 26 листопада профільний комітет Держдуми схвалив закон про скасування пріоритету міжнародного права для РФ. Поза сумнівом, Держдума його затвердить, щоб уникнути відповіді за збитий нею авіалайнер МН17 і багато иншого. Кремлівський юрист уже запевняє: Туреччина не має права закривати Босфор і Дарданелли для військових кораблів РФ. Але це, тільки на думку Кремля. Право в Росії, в тому числі і міжнародне, завжди розуміли специфічно – Росії можна все. Росія понад правом. У Кремлі знають: за це його будуть заслужено бити усім світом, а до бійки Кремль ще не готовий.

Поки ще діє «підступний» план США і прогресивних сил з ЕС: за допомогою глобалізації економіки зробити війну неможливою. Коли Кремль зажене РФ в повну ізоляцію, переведе її економіку в режим автаркії і відключить всім росіянам, крім начальства, скайп та інтернет, тоді він оголосить: «На нас напали!» і буде готовий до війни. Але Кремль ще до цього не готовий, а тому веде війну нишком, і її називають гібридної війною.

Неготовність Кремля до війни добре видно на українському і турецькому фронтах. Як реагувати на припинення подачі електроенергії в Крим в Кремлі не знали, і з переляку стягнули до Перекопу танки і «Гради». Чекали, армія України ось-ось увійде в Крим. Українська революція завдала три сильні удари по контрреволюційній Росії, – відключила окупантам світло, повністю закрила для них небо і перестала купувати у них газ за спекулятивною ціною.

Зі світлом все зрозуміло – до 21 грудня його принципово включати не можна. Якщо Кремль гордо заявив, що на 20-грудня він сам зробить світло, то вже просто цікаво подивитися, як у нього це вийде. Зважаючи, що в так званому Південному федеральному окрузі РФ немає генеруючих потужностей для достатнього забезпечення Криму, то вийде ялинкова гірлянда: у Криму засвітиться, на Кубані згасне, і навпаки. Це у випадку, якщо «вата» сама не спалить всі трансформатори в Криму. Можемо включити світло Криму на Новий рік, якщо до 28 грудня Кремль поверне в Україну всіх наших, кого він взяв у заручники.

Закриття неба засмутило «Росавіацію», яка 26 листопада попросила його відкрити, нехай і по-хамськи. Як всі імперські московські контори «Росавіація» нормально висловлюватися не вміє. Але «Росавіації» вже боляче, вона зазнає великих збитків. Наші авіадиспетчери як сиділи на ставках, так і залишаться сидіти, навантаження на них зменшиться, а без 25-30 млн. евро на рік від РФ за проведення її літаків ми проживемо. Тим більше незрозуміло, куди збиралася літати «Росавіація», якщо Кремль їй Єгипет і Туреччину закрив?

З газом схожа ситуація. Газ починає накопичуватися в РФ і за законами фізики там і рвоне від надлишку тиску. Світ вирішив «Досить годувати Москву», а тут ще й сам Кремль залишає Газпром без хліба. Газпром другий рік вовтузиться з ідеєю газопроводу в Індію, але як тягнути його по горах Афганістану не знає ніхто. Без надприбутків від нафти і газу режим націонал-соціалізму в РФ розвалиться, і головними його трунарями будуть не Навальний, а росгази, роснєфті, росавіації та инші зацікавлені особи. Режим автаркії, запроваджений Кремлем, вбиває їх.

Аналогічна ситуація і на Турецькому фронті, де Кремль отримав маленьку Цусіму. Як на неї реагувати, Кремль не знав. За інерцією впадає в ще більшу автаркію, відмовляючись від турецьких помідорів. Божевільний Аксьонов закликав закрити для них Крим, чим звільняє нас від витрат на морську блокаду: москалі самі все заблокують. Кремль розуміє: їсти турецькі помідори, продавати Туреччині газ і одночасно бомбити її – нереально. Тому форсовано рве зв’язки, що приведе до загострення і змін на Сирійському фронті Кремля.

Кремль сам спровокував збивання свого бомбардувальника, літаючи там, де ніякого ІДІЛ (Даєш) немає. Росія хотіла лише розширити територію, що підвладна армії Асада, маскуючи це боротьбою з Даєш, – за два місяці інтенсивних бомбардувань Сирії у РФ немає реальних успіхів у боротьбі з ним, – лінія фронту майже не змінилася. Тепер, бомблячи селища туркменів та гуманітарні вантажі для них з Туреччини, Росія принесла війну в Латакію, і зазнає в ній поразки.

Росію до Нового року чекають ще кілька поразок. 23 листопада з-під контролю РФ вийшла Аргентина, – її президентом став демократ. 6 грудня на парламентських виборах у Венесуелі чекають однозначної перемоги демократичної опозиції. Прагнучи зірвати вибори, Мадуро намагався розв’язати за прикладом РФ «маленьку й переможну» війну з Колумбією, але йому це не вдалося. Тепер чавісти звіріють – 26 листопада застрелили на мітингу Луїса Мануеля Діаса, одного з лідерів партії «Демократична дія».

У 2014 році, одночасно з Україною, у Венесуелі був свій Майдан і барикади, які чавістам вдалося придушити силою. Майдан очікують і в Придністров’ї після виборів 29 листопада, з якого ЕС з 1 січня знімає пільговий торговий режим, а консульство РФ в Тирасполі з 1 січня готується працювати в посиленому режимі.

Світової війни не буде. Буде світова революція, яка зітре з карти світу Російську імперію і поховає російський націонал-соціалізм. У цьому історична місія Української революції, що перетворює її з локальної революції на революцію глобальну. Якби не інтервенція Кремля, Українська революція так і залишилася б локальною, але Кремль не залишив їй цієї можливості. Вигнавши маріонетку Кремля – ​​Януковича, тепер доведеться виганяти і його господарів, инакше просування в Україні революції вперед неможливе.

 

http://hvylya.net/analytics/geopolitics/sergey-klimovskiy-mirovoy-voynyi-ne-budet-budet-mirovaya-revolyutsiya.html

 





 

Яндекс.Метрика