на головну сторінку незалежний культурологічний часопис <Ї>

   www.ji-magazine.lviv.ua
 

Цитати переможця:
Дональд Трамп про красу, мистецтво та ін.

«Коли я зрозумів, як стрімко рухається світ, то вирішив працювати вдвічі більше. З мого боку це була не дуже велика жертва, адже я люблю свою роботу і завжди багато працював. Зараз я більш щасливий і успішний, ніж коли-небудь, проте не збавляю швидкість, щоби йти в ногу із часом, адже життя летить надто швидко. Нью-Йорк відомий своїм темпом. Пристосовуйтесь чи програєте. Я обрав перше, обирайте і ви. Тим, хто змагається зі мною, необхідно витримати мій темп».

Дональд Трамп «Think Like a Champion: An Informal Education in Business and Life»

 

«Я роблю це не через гроші (бізнес – Ред.). Грошей у мене і без того багато − набагато більше, ніж може коли-небудь знадобитися. Я роблю це з любові до мистецтва, оскільки угоди − це та форма мистецтва, якій безроздільно віддано моє серце. Деякі малюють чудові картини або складають чудові вірші. Я ж люблю укладати угоди, бажано великі. І це приносить мені надзвичайне задоволення».

Дональд Трамп «The Art Of The Deal»

 

«Впевнений, якийсь розумник зі ЗМІ не упустить шанс дорікнути мені за те, що я наважився порівняти себе із Богом, тому «для протоколу» заявляю: Богом я себе не вважаю»

Дональд Трамп «Think Like a Billionaire»

 

«Ненавиджу судові тяжби, всякі там свідчення та інше. Але, якщо ти маєш рацію, потрібно відстоювати свою позицію, інакше тебе просто з'їдять. У будь-якому випадку мені, схоже, й надалі ніяк не уникнути справ із судом, навіть якщо я сам ніколи не буду подавати судові позови. Якщо тебе звуть Дональд Трамп, всякий захоче судитися з тобою».

Дональд Трамп «The Art Of The Deal»

 

«Я люблю красивих жінок і красиві жінки люблять мене»

Дональд Трамп у ток-шоу на норвезькому ТБ

 

«Як довго ми будемо продовжувати захищати Південну Корею від Північної Кореї без оплати? Південна Корея є дуже і дуже багатою країною. Вони багатіші за нас. Вони продають нам телевізори, вони продають нам машини. Вони продають нам все. Вони роблять цілий капітал. Вони мої друзі. Я укладаю з ними угоди. Але вони думають, що ми дурні. Ми захищаємо їх від  Північної Кореї, ми робимо це задарма. Ми не в тому становищі. Коли вони почнуть платити нам за цей захист?..»

From the Desk of Donald Trump: South Korea

 

«Я відновлю наші збройні сили. Вони будуть настільки сильними і настільки потужними, і настільки великими, що ми ніколи не використаємо їх. Ніхто не наважиться зв'язуватися з нами».

Дональд Трамп під час мітингу в Алабамі

 

«Частиною моєї краси є те, що я дуже багатий».

Дональд Трамп в інтерв’ю Good Morning America

 

«Взагалі, мільярдери обожнюють перемагати і робити екстравагантні вчинки. На цей випадок у мене є власна теорія, щоправда не наукова: ми так чинимо тому, що нам цікаво. Мій принцип – працюй, як віл, веселися до упаду і живи повним життям».

Дональд Трамп «Think Like a Billionaire»

 

9 11 2016

http://cultprostir.ua/uk/post/citati-donalda-trampa

 

 





 

Яндекс.Метрика