повернутися Ї: дискусія

   www.ji-magazine.lviv.ua
 

Влад Ворожбєєв

Блогер придумав дієву стратегію проти депутатів - «регіоналів» і «беркутівців»

Один фахівець з військових стратегій, який до цих пір не завів собі фейсбук (ата-та дядько Саша), висунув вчора досить відомі методи впливу, якими чомусь ніхто досі не користується:

1. Персональна відповідальність. У кожного депутата, не проголосував вчора за відставку, і у членів Кабінету міністрів (суддів, ментів, співробітників АП) є квартири в Києві. З'ясувати адреси не складно. У кожного будинку щодня повинні стояти невеликі пікети симпатичних студентів з великими фотографіями розгону Майдану і простий написом типу «У П.І.Б. Кров на руках». Кожному з них має бути соромно перед сусідами, дружинами, дітьми, батьками, гувернантками, вахтерами, коханками і.т.д.

2. У багатьох з них є діти. Багато хто навчається за кордоном. Вичислити їх в соціальних мережах не складно. На їх сторінки і сторінки їхніх друзів потрібно постійно викладати матеріали з поміткою: Папа такого-несе відповідальність за кров мітингувальників. Нехай дітям буде соромно за батьків.

3. У кожного з них є власність в Європі, треба підтягнути діаспору/гастарбайтерів і оповістити сусідів цих мудаків, поруч з ким вони живуть, за таким же принципом, невеликий, але щоденний пікет.

4. Збирати фотодокази розкішного життя (фото машин, будинків, годин, відпочинку на курортах і.т.д.) і цілеспрямовано поширювати через Мережу серед мешканців Сходу та Півдня з відповідними коментарями.

5. Багато людей, що працюють у цих жаб, насправді на стороні Майдану. Садівники, няні, кухарі, водії і.т.д., вони, може, і раді б злити кудись цікаву інформацію анонімно, але куди? Потрібно створити такий інструмент, який дозволяє це робити. У ​​Києві на Майдан вийшло стільки людей, напевно у них є родичі, або сусіди, або колеги, або знайомі, десь якось пов'язані з нашими персонажами і вони готові поділитися інформацією.

6. Через цей же ресурс треба обов'язково зіпсувати їм Новорічні свята. Нехай зливають інформацію з турагентств, авіакас. Побачили в своєму готелі на Балі когось із них, фоткайте і зливайте в мережу.

7. Фабіева тактика. Володіючи великим людським ресурсом перед нашими співвітчизниками у формі, набагато краще озброєними, але нечисленними, варто уникати прямих зіткнень. Ядроголові кошенята на даний момент стомилися. Вони мало сплять і погано їдять. Кошенятам холодно. А дома чекає сім'я і миска сметани. Саме час їх змусити фізично працювати. Змусити рухатися переповненим містом. Змусити командирів проявляти військову кмітливість, що ядроголових сильно втомлює. Умовно. Одна колона йде вранці до АП і всі про це повинні знати ще ввечері. А вранці вже робити три колони і другу, наприклад, відправляти блокувати вертолітний майданчик на Парковій, а третій до Конституційного суду. І так постійно. Підійшли і пішли.

 Відпочили, змінили людей. Хлоп! Раптом поїхали блокувати трасу на Кончу-Заспу, тільки вони туди перегрупуються, інша колона вже пішла мітингувати, наприклад, біля посольства Росії. І так далі. Це, звичайно, спрощена схема. Там є багато цікавих деталей і прийомів. До чого це призведе і чи можна реалізувати таку стратегію, нам з Вами невідомо. Але зате молодь зможе хоч походити по місту і трохи зігрітися.

Якщо комусь це все здається здоровим, можна зробити перепост або додати ще щось на зразок цього.

 





 

Яндекс.Метрика